Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Handbroms Xiaomi M365 / Xiaomi Pro Elektrisk Scooter

  • 139 kr
I lager

Behöver du byta ut din handbroms på din Xiaomi M365 eller Xiaomi Pro elsparkcykel? Vår handbroms är den perfekta reservdelen för att säkerställa att din scooter är i toppskick och att du har full kontroll över din hastighet och riktning under dina åkturer.

Pålitlig reservdel

Vår handbroms är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den är specifikt utformad för att vara kompatibel med Xiaomi M365 och Xiaomi Pro-modellerna och kommer att passa perfekt som en ersättning för din befintliga handbroms.

Förbättrad säkerhet och kontroll

Med vår handbroms kan du vara säker på att du har den nödvändiga säkerheten och kontrollen under dina åkturer. Den ger pålitlig bromskraft och gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt bromsa när det behövs, vilket minskar risken för olyckor och skador.

Enkel installation

Installationen av vår handbroms är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller kunskaper. Följ bara de medföljande instruktionerna för att snabbt och enkelt montera den på din elsparkcykel. På så sätt kan du snabbt återgå till att njuta av dina åkturer med förbättrad säkerhet och kontroll.


Bromshandtaget har enkel installationsprocess, praktisk och bekväm att använda, ingen modifiering krävs.

Specifikationer:

Material: aluminium

Färg: Svart

Längd ca: 14cm

Bred ca: 7cm

Passar: Xiaomi Mijia M365/Pro/1s
Passar: Ninebot Max G30