Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Retur, Byte, Felköp & Reklamation

Har du köpt någonting som inte känns helt rätt? Inga problem, sånt händer! Du kan ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du fått hem produkten.

Använt produkten? Vid ångerrätt har du rätt att försiktigt undersöka varan. Detta förutsätter dock att varan är i oförändrat skick och att originalförpackningen som tillhör produkten är oskadd för att returen ska godkännas, om varan skickats i en transparent påse är det okej att returnera denna trots skada på påsen. I fall där varan inte är i oförändrat skick nekas öppet köp och varan returneras till kund på dennes bekostnad.

Du får inte använda produkten eller bryta plomberingen på produkter i listan nedan. Om en produkt med plombering bryts inkluderas den ej av ångerrätten.

Observera att du inte får skriva, klistra eller tejpa något på originalförpackning, förpackningen får inte får användas som emballage.

 • Alla typer av s.k in-ear hörlurar
 • Minneskort
 • USB stickor
 • Powerbanks
 • Reservdelar
 • Hygienartiklar
 • Med ovan liknande eller jämförbara produkter


Tänk på att


 • Returfrakt - Du väljer själv hur du vill returnera, det finns två sätt att returnera din sändning, kolla punkt 1 och punkt 2 nedan. Önskar du retursedel kontaktar du oss först och meddelar specifikt att du önskar retursedel mot debitering, retursedeln debiteras 49 kr. Fraktkostnaden dras av vid återbetalning tillbaka till dig som kund. Vi erbjuder endast en digital returfraktsedel som du själv skriver ut.
 • Komplett vara - Varan ska vara komplett tillbaka till oss vilket innebär att tillbehör, bruksanvisning, produktförpackning, inneremballage m.m skall inkluderas i returen. Du får inte skriva, klistra eller tejpa något på originalförpackning.
 • Förpacka varan väl - Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Använd ytteremballaget du fick varan i. Själva produktförpackningen får inte användas som emballage. Vi ersätter inte produkter som fraktskadas under transporten till oss.
 • Återbetalning - Efter att er retur anlänt till oss kan det vid högt tryck ta upp till 10 arbetsdagar för returen att hanteras. Du får alltid en bekräftelse på mailen när returen hanterats.

1. Retur som du själv postar

1. Du behöver inte meddela oss innan retur - Du köper själv frimärken/bokar tjänst för sändningen. Skicka med plocksedeln i retur, om du inte har plocksedeln måste du märka upp försändelsen med ditt order nummer som du hittar i din orderbekräftelse. OBS! Se till att ha rätt porto på ditt brev, vi löser inte ut några eftertaxeringar ifrån PostNord vilket innebär att din retur aldrig kommer komma fram till oss.


2. Returen skickas till vår adress:


Price Point

Porsevägen 15 

31174 Falkenberg

Skriv med ditt ordernummer eller avsändare på paketet så vi enkelt kan se vem returen kommer ifrån.


2. Retur med hjälp av vår fraktsedel
1. Skriv ut fraktsedeln som du fått av oss och klistra på förpackningen.
2. Lämna in försändelsen på ombud och spara inlämningskvitto.
3. När vi mottagit returen debiteras du 49 kr för fraktsedeln och återbetalas resterande belopp.