Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Om ossHej och Välkommen till denna delen av hemsidan som är lite mer personlig och tack för att du tar dig tiden att läsa detta, Frans Svensson heter jag som startat Price Point och lite om vägen dit vi är idag !

Den här historian är lång vill jag började med att skriva och började egentligen 2010 strax efter jag köpt min första iPhone 3GS efter badat min tidigare telefon. Jag minns det som igår när säljare på den lokala butiken visade sin egen, nyligen köpta iPhone då det inte fanns några demo exemplar i butiken. Snabb runt på skärmen visade säljaren hur apparna fungerade. Jag var besatt skulle man kunna säga och man kunde köpa ett skal och sätt på baksidan av telefonen, hur coolt ?!

Fram till 2017 höll jag på att trixa och fixa med skal och reservdelar till alla mina iPhones, mer och mer för varje gång och börja inse hur saker och ting fungerade samtidigt som de gjorde ont i den tunna plånboken varje gång jag köpte ett nytt skal på den lokala butiken. 

Strax därefter började jag jobba på de lokala postkontoret där jag såg framför mig varje dag hur mycket reservdelar och tillbehör som var i omlopp i paket efter paket, jag var på sätt och visa helt mållös. Ett frimärke kostade då 5 kr, jag kan skicka något för 5 kr minns jag mig själv tänka och begav mig ut på jakten av att sälj på de enda stället jag visste man kunde sälja prylar som man skickade iväg, Tradera. När jag hade sålt av alla tidigare tillbehör jag hade hemma och insåg hur enkelt de var och skicka grejer till andra sidan Sverige eller till kommunen jämte tog jag till ett annat tillvägagångssätt. Jag ville ha mer prylar men allt är väldigt dyrt men jag behövde hitta varifrån grejerna som jag tidigare sålt kommer ifrån, där började min resa mot inköp och att hitta leverantörer av prylarna som jag själv tyckte om mest och som jag var övertygad om att andra skulle gilla med, här någonstans föddes FS Trading som jag då kallade min säljarkontot och strax därefter föddes en tanken om Price Point.

Ett par månader efter hade jag skickat strax över 5000 paket från min 2 rumslägenhet, alla packade på köksbordet med handskrivna etiketter. Resans språng gick fort framåt och innan jag visste ordet av det hade jag inget vardagsrum kvar, jag hade nu 12 hyllor och två källarförråd fyllda från golv till tak med fyllda med varor och produkter som såldes genom Tradera. 

Strax därefter hittade vi vår approche, Price Point - När priset är Poängen ! eller When the Price is the Point som vår slogan är. Och på den vägen har det varit, alla varor som vi har i vårt sortiment är så prispressade som möjligt för att ni som kund ska känna att köpet ni gör från oss är ett klipp samtidigt som man köper en smart grej ! 

Vi jobbar ständigt på Price Point för att lösa nya utmaningar och pressa priserna ännu lägre för att åstadkomma den ultimata kundupplevelsen  ! Har ni som kund en idé eller en produkt ni saknar så vill vi gärna ha era tips !

Idag är vi 2 1/2 anställda 

Vi säljer på många ställen men alltid under vårt namn Price Point


Med vänlig hälsning

Frans Svensson / Price Point Solutions AB
Organisationsnummer: 559226-5903
VAT-nummer: SE559226590301
Godkänd för F-skatt och registrerad för moms.