Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

8,5 Tums Solida Dubb Vinter Däck Scooter M365

  • 199 kr
I lager

Ge din Xiaomi M365 scooter bästa greppet och stabiliteten under vinterförhållanden med våra 8,5 tums solida dubbvinterdäck. Tillverkade för att klara av snö, is och slask, dessa dubbdäck för scooter ger dig trygghet och säkerhet när du tar dig fram i kalla väderförhållanden.

Högre Grepp och Säkerhet

Med våra vinterdäck för scooter behöver du inte längre oroa dig för att halka eller tappa greppet på isiga eller snötäckta vägar. De robusta dubbdäcken ger överlägset grepp och stabilitet, vilket ökar din säkerhet och trygghet under vintermånaderna.

Passar Perfekt till Xiaomi M365

Dessa dubbvinterdäck är speciellt utformade för att passa perfekt till Xiaomi M365 scootern, vilket gör dem till det perfekta valet för att uppgradera din scooter för vinterbruk. Byt ut dina vanliga däck och ge din scooter den extra säkerheten och prestandan den behöver för att klara vinterkörning.

Långvarig Kvalitet och Hållbarhet

Våra solida dubbdäck är tillverkade av högkvalitativt material som är utformat för att hålla länge och klara av de tuffaste väderförhållandena. Du kan lita på att dessa vinterdäck kommer att ge dig pålitligt och säkert grepp under många kalla säsonger framöver.

 Specifikationen för skoterdäck är 8,5x2 med 35 mm spårbredd och 155 mm innerdiameter och 210 mm ytterdiameter. Detta massiva gummidäck är lämpligt för M365, M365 PRO, PRO 2, 1S och andra elektriska skotrar med hjuldiametrar på 8,5-9 tum.