Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Xiaomi M365 Pro & Pro 2 Punkteringsfritt däck med Bakhjulsfälg & Bromsskiva

  • 429 kr
I lager

Ge din Xiaomi M365 Pro eller Pro 2 en uppgradering med vårt punkteringsfria däckkit färdig monterat, enkelt att byta. Detta kit innehåller allt du behöver för att enkelt byta ut din scooter det enklaste bytet av däck och få en smidig och säker körupplevelse.

Enkel Reparation och Uppgradering

Med vårt komplett kit är det enkelt att reparera och uppgradera din elsparkcykel. Det punkteringsfria däcket ger dig en bekymmersfri körning utan risken för punkteringar, medan den medföljande bakhjulsfälgen och bromsskivan säkerställer en stabil och säker åkupplevelse.

Reservdel Xiaomi för Optimal Prestanda

Vårt däckkit är speciellt utformat som en reservdel för Xiaomi M365 Pro och Pro 2 scooters, vilket garanterar en perfekt passform och optimal prestanda. Oavsett om du behöver byta ut ditt slitna däck eller vill uppgradera till ett punkteringsfritt alternativ, är vårt kit det perfekta valet.

Komplett Kit för Bekymmersfri Uppgradering

Med vårt komplett kit behöver du inte leta efter olika delar separat. Vi har inkluderat allt du behöver för en smidig och problemfri uppgradering av din elsparkcykel. Beställ nu och ge din Xiaomi M365 Pro eller Pro 2 en pålitlig och säker uppgradering!

Priset gäller 1 st däck med Fälg & Bromsskriva färdigmonterad

PASSAR ENDAST MED PRO & PRO 2 MODELLERNA