Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Tesla Skärmskydd Model 3/Y, Tesla Model Y (2024-2020), Tesla Model 3 (2023-2017) 15"

  • 239 kr
I lager

Skydda din Tesla Model 3/Y:s 15-tums skärmen från repor och skador med detta högkvalitativa skärmskydd. Tillverkat av härdat glas för att ge ultimat skydd utan att kompromissa med skärmens känslighet eller bildkvalitet. Tillsammans med Skärmskyddet så följer det med en monteringsram för enkel installation 

Tesla Skärmskydd Model 3/Y: Håll Din Skärm Fläckfri

Ge din Tesla Model 3/Y den omsorg den förtjänar med detta skärmskydd. Specifikt designat för att passa perfekt på 15-tums skärmen i Tesla Model Y (2024-2020) och Tesla Model 3 (2023-2017), erbjuder detta skärmskydd en repfri yta som bevarar skärmens klarhet och responsivitet.

Skydd För Din Investering

Din Tesla är mer än bara ett fordon, det är en investering i teknik och prestanda. Med detta skärmskydd kan du säkerställa att din Teslas skärm förblir i toppskick under lång tid framöver. Det skyddar mot repor från daglig användning samt stötar och skador som kan uppstå vid olyckshändelser.


Investera i din Tesla genom att skydda dess skärm med detta repfria skärmskydd. Ge dig själv lugnet att veta att din Tesla Model 3/Y är väl skyddad och redo att leverera en förstklassig körupplevelse varje gång du kliver in i bilen. Köp ditt Tesla Skärmskydd Model 3/Y idag och ge din Tesla den kärlek den förtjänar.