Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Rostfri Grönsaks & Fruktkniv - Vågor

  • 49 kr
I lager

Vår rostfria grönsaks- och fruktkniv med vågor är ett måste för alla som älskar att laga thaimat eller vill addera en unik touch till sina grönsaks- och fruktarrangemang. Den vågiga klingan ger en speciell räfflad effekt som ser fantastisk ut på tallriken.

Perfekt för Thaimat och Dekorativ Skärning

Med sin vågiga klinga är denna kniv perfekt för att skära grönsaker och frukter i vackra räfflade mönster, vilket är ett vanligt inslag i thailändska rätter och andra asiatiska kök. Den är också idealisk för att skapa dekorativa fruktskivor och grönsaksarrangemang som ger dina rätter en extra touch av elegans.

Högkvalitativ Konstruktion för Hållbarhet

Tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet är vår grönsaks- och fruktkniv hållbar och tålig nog att klara av daglig användning i köket. Den ergonomiska designen gör att den ligger bekvämt i handen och ger dig full kontroll när du skär.

Mångsidig Användning i Köket

Denna kniv är inte bara perfekt för att skära grönsaker och frukter, utan den kan också användas för att skära genom andra livsmedel med mjukt inre, som bröd och kakor. Dess mångsidighet gör den till ett oumbärligt verktyg i varje kök.

Förbättra Dina Köksfärdigheter med Vår Rostfria Grönsaks & Fruktkniv - Vågor

Investera i vår rostfria grönsaks- och fruktkniv med vågor och förbättra dina köksfärdigheter genom att skapa vackra och dekorativa grönsaks- och fruktarrangemang. Beställ din kniv idag och ta dina matlagning till nästa nivå!

Specifikation:

Material: Rostfritt stål

Storlek: 19cm x 6cm

Längd: 10,5 cm