Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Digital Plattforms Våg 0.1g/3000g

  • 129 kr
I lager

Vår digitala plattformsvåg är ett oumbärligt verktyg för alla som behöver exakt vägning av pulver och små objekt i gram. Med en imponerande kapacitet på 0.1g till 3000g är den idealisk för både professionellt och hemmabruk.

Exakt Vägning av Pulver och Gram

Med sin höga precision på 0.1g ger vår plattformsvåg dig möjlighet att väga pulver, kryddor, smycken och andra små objekt med otrolig noggrannhet. Du kan vara säker på att få exakta resultat varje gång.

Styckräkningsfunktion för Enklare Hantering

Vår våg är också utrustad med en praktisk styckräkningsfunktion, vilket gör det enklare än någonsin att räkna antalet objekt du väger. Perfekt för att hantera inventarier, förpackningar och mycket mer med precision och effektivitet.

Stor Plattform för Mångsidig Användning

Den generösa plattformen gör att du kan väga en mängd olika föremål och material med lätthet. Oavsett om det är för köket, laboratoriet, smyckesverkstaden eller posthantering, så är vår plattformsvåg redo att leverera pålitliga resultat varje gång.

Investera i Exakt Vägning med Vår Digitala Plattforms Våg 0.1g/3000g

Ge dig själv verktygen för exakt vägning och effektiv hantering med vår digitala plattformsvåg. Beställ din våg idag och upptäck den enkla och tillförlitliga vägningen för dina behov.

Levereras utan batteri