Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Svart Hård Universal Fog Borste

  • 59 kr
I lager

Vår svarta hårda universal fogborste är den ultimata lösningen för effektiv städning och rengöring av duschfogar och andra trånga ytor. Med dess slitstarka borsthår och ergonomiska design är den ett oumbärligt verktyg för alla städningssysslor i trånga utrymmen !

Effektiv Rengöring för Dina Duschfogar

Denna svarta hård borste är speciellt utformad för att rengöra och avlägsna smuts, mögel och oönskade beläggningar från duschfogar och andra trånga utrymmen. Den kraftfulla borsten tar bort även de mest envisa fläckarna och ger dina ytor en gnistrande ren finish.

Mångsidig Användning för Hela Hemmet

Förutom att användas för duschfogar kan vår universella fogborste användas för att rengöra andra trånga utrymmen i ditt hem, såsom kakel, fogar, diskbänkar och mycket mer. Den är ett mångsidigt verktyg som förenklar din städning och ger dig professionella resultat varje gång.

Hållbar Konstruktion och Bekväm Användning

Tillverkad av högkvalitativa material är vår svarta hård universal fogborste både robust och slitstark nog att klara av daglig användning. Dess ergonomiska handtag gör den bekväm att hålla och använda under långa städsessioner.

Gör Städningen till en Lek med Vår Svarta Hård Universal Fog Borste

Investera i vår svarta hård universal fogborste och gör städningen av duschfogar och andra trånga ytor till en lek. Beställ din borste idag och upplev skillnaden med en renare och mer hygieniskt hem!

Material: Plast & Nylon Borst PP

Färg: Svart

Storlek: Ca. Längd 24 cm