Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Verktyg för Knappinstallation med kompletta knappar

  • 69 kr
I lager

Vårt verktyg för knappinstallation är den perfekta lösningen för att laga kläder med trasiga knappar. Med detta praktiska verktyg och kompletta knappar kan du enkelt fixa trasiga knappar och ge dina kläder nytt liv.

Laga Kläder Snabbt och Enkelt

Att använda vårt verktyg för knappinstallation är enkelt och kräver inga avancerade kunskaper. Med de medföljande kompletta knapparna kan du snabbt och enkelt ersätta trasiga knappar på dina kläder, vilket sparar både tid och pengar på att behöva köpa nya kläder.

Perfekt för Hemmabruk

Vårt verktyg för knappinstallation är perfekt för hemmabruk och passar alla som vill kunna laga sina kläder själva. Med detta verktyg kan du enkelt ta hand om små reparationer och förlänga livslängden på dina favoritplagg.

Hållbart Material och Lätt Att Använda

Verktyget är tillverkat av hållbart material och är utformat för att vara enkelt att använda även för nybörjare. Det ergonomiska handtaget gör det bekvämt att hålla och använda verktyget under längre tid.

Ge Dina Kläder Nytt Liv

Investera i vårt verktyg för knappinstallation och ge dina kläder nytt liv. Med detta praktiska verktyg kan du snabbt och enkelt fixa trasiga knappar och fortsätta bära dina favoritplagg utan bekymmer.

Spara pengar och minska slit och släng genom att laga dina kläder själv. Köp vårt verktyg för knappinstallation idag och gör det enklare än någonsin att ta hand om dina kläder.

Kitet innehåller:

1 st verktyg

25 Knappar