Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Universal Pophållare / Bordstativ

  • 49 kr

I lager

Ge dig själv överlägset bekvämlighet och praktiskt användande med vår Universal Pophållare / Bordstativ. Designad för att ge enkel åtkomst och visning av din enhet, erbjuder vår pophållare en smidig och mångsidig lösning för dina behov av handsfree-användning.

Funktioner:

Mångsidig Användning: Vår Universal Pophållare / Bordstativ fungerar som en praktisk pophållare för att enkelt hålla din enhet när du använder den handsfree, samtidigt som den även kan användas som ett stabilt bordstativ för visning av filmer, videokonferenser och mycket mer.

Justerbar Vinkel: Vår pophållare / bordstativ har en justerbar vinkel som gör det möjligt att enkelt justera visningsvinkeln för att passa dina behov och preferenser. Du kan enkelt justera enheten för optimal visning och komfort under långa användningssessioner.

Universell Kompatibilitet: Vår pophållare / bordstativ är kompatibel med de flesta smartphones och surfplattor på marknaden, vilket gör den till en mångsidig lösning för alla dina enheter. Oavsett vilken typ av enhet du har kan du vara säker på att vår pophållare ger dig enkel åtkomst och visning utan problem.

Stabil Konstruktion: Vår pophållare / bordstativ har en stabil konstruktion som säkerställer att din enhet hålls säkert och stadigt på plats. Du kan vara säker på att din enhet kommer att hållas säkert, även under intensiv användning eller rörelse.

Kompakt och Lätt: Vår pophållare / bordstativ har en kompakt och lätt design som gör den enkel att bära med dig överallt. Den tar minimalt med plats på ditt skrivbord, nattduksbord eller i din väska, vilket gör den till en praktisk lösning för alla dina behov av handsfree-användning.

Ge dig själv överlägset bekvämlighet och mångsidighet med vår Universal Pophållare / Bordstativ och njut av enkel åtkomst och visning av din enhet var du än befinner dig.