Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Universal Mobil plånbok/korthållare - Självhäftande svart

  • 19 kr

I lager

Bär Dina Kort och Mobil Smidigt med Vår Universal Mobil Plånbok/Korthållare

Ge din mobil och dina kort överlägset skydd och praktisk förvaring med våra universal mobil plånbok/korthållare. Utformade för att passa de flesta mobiltelefoner, erbjuder våra plånböcker enkel åtkomst till dina kort och ett säkert sätt att hålla din mobil under dagen.

Funktioner:

Universal Kompatibilitet: Våra mobil plånbok/korthållare är designade för att passa de flesta mobiltelefoner, vilket gör dem till en mångsidig lösning för alla användare. Oavsett storlek eller modell på din enhet kan du vara säker på att våra plånböcker ger en perfekt passform.

Praktisk Förvaring: Med våra plånböcker har du alltid dina viktigaste kort inom räckhåll. Du kan enkelt förvara dina kreditkort, ID-kort eller kontanter i plånboken för snabb och enkel åtkomst när du behöver dem.

Självhäftande Design: Våra plånböcker är utrustade med självhäftande baksidor som säkert fäster på baksidan av din mobil. Du behöver inte oroa dig för att de ska glida eller tappa dina kort - våra plånböcker sitter stadigt på plats under hela dagen.

Slank och Lätt: Trots sin imponerande funktionalitet har våra mobil plånbok/korthållare en slank och lätt design som inte lägger till onödig bulk till din enhet. Du kan njuta av bekväm och praktisk förvaring utan att kompromissa med din mobiltelefons design eller portabilitet.

Mångsidig Användning: Våra plånböcker är inte bara perfekta för mobiltelefoner - de kan också användas på surfplattor, laptops, eller andra enheter där du behöver enkel åtkomst till dina kort och kontanter. De är ett oumbärligt tillbehör för alla som är på språng.

Ge din mobil och dina kort en säker och praktisk plats med våra universal mobil plånbok/korthållare och njut av enkel och bekväm förvaring varje dag.