Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Vattentäta Evighets Tändstickan

  • 39 kr
I lager

Våra vattentäta evighets tändstickor är ett oumbärligt verktyg för alla som är involverade i utomhusaktiviteter, camping, vandring eller beredda på nödsituationer. Dessa små men kraftfulla tändstickor är utformade för att tända eld i alla väderförhållanden och är ett viktigt verktyg för överlevnad och krisberedskap.

Funktioner:

  1. Vattentäta: Tändstickorna är speciellt konstruerade för att vara vattentäta, vilket gör dem idealiska för användning under regniga förhållanden eller vid våta miljöer.
  2. Evighetseld: Varje tändsticka brinner i flera minuter, vilket ger tillräckligt med tid för att tända eld och säkra värme och ljus under nödsituationer.
  3. Lätt att använda: De vattentäta evighets tändstickorna är lätta att tända och kräver ingen ytterligare utrustning för att använda.
  4. Lång hållbarhet: Tändstickorna är konstruerade för att ha lång hållbarhet och förblir användbara under lång tid när de förvaras på ett torrt och säkert ställe.
  5. Mångsidig användning: Dessa tändstickor är inte bara användbara för överlevnadssituationer utan också för camping, vandring, utflykter och andra utomhusaktiviteter där tillgång till eld är nödvändig.

Se till att du är förberedd på alla eventualiteter med våra vattentäta evighets tändstickor. Perfekta för överlevnadssituationer, krisberedskap och utomhusäventyr, dessa tändstickor är ett måste för varje utforskare och äventyrare. Köp nu och säkerställ eld och säkerhet i alla lägen!


För att produkten ska fungera som tänkt behövs att man tillsätter Kemiskt ren bensin (finns och köpa på apotek) i behållaren den första gången !