Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

USB C till USB-adapter, USB C-hane till USB A 3.0-honaadapter

  • 49 kr

I lager

Ge dig själv överlägset anslutningsmöjligheter med vår USB C till USB-adapter, USB C-hane till USB A 3.0-honaadapter. Designad för att ge dig flexibilitet och enkel åtkomst till olika enheter, erbjuder vår adapter en smidig och pålitlig lösning för dina anslutningsbehov.

Funktioner:

Mångsidig Anslutning: Vår USB C till USB-adapter ger dig möjlighet att enkelt ansluta olika enheter med olika portar. Med en USB C-hane och en USB A 3.0-hona kan du ansluta enheter som bärbara datorer, smartphones, externa hårddiskar, tangentbord, mus och mycket mer.

Hög Hastighet och Prestanda: Vår adapter stöder USB 3.0-teknologi för snabb dataöverföring och laddning. Du kan överföra filer och ladda enheter med hög hastighet för en effektiv och smidig användarupplevelse.

Universell Kompatibilitet: Vår adapter är kompatibel med de flesta enheter som har USB C- och USB A-portar. Oavsett vilken enhet du använder kan du vara säker på att vår adapter ger dig extra anslutningsmöjligheter utan problem.

Kompakt och Lätt: Vår adapter har en kompakt och lätt design som gör den enkel att bära med dig överallt. Den tar minimalt med plats i din laptopväska eller ficka och ger ändå maximal funktionalitet för dina anslutningsbehov.

Enkel Användning: Vår adapter är enkel att använda och kräver ingen extra installation eller drivrutiner. Du kan helt enkelt ansluta den till din enhet och börja använda den omedelbart för att utöka dina anslutningsmöjligheter.

Ge dig själv enkel åtkomst till olika enheter och maximera din produktivitet med vår USB C till USB-adapter. Njut av smidig dataöverföring och anslutning varje dag, oavsett vilken enhet du använder.

Observera: Produkten säljs som en USB C till USB-adapter, USB C-hane till USB A 3.0-honaadapter och inkluderar inte enheten.