Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 11 Plånboksfodral - 3 Färger

  • 79 kr

I lager

Vårt iPhone 11 Plånboksfodral är det perfekta tillbehöret för dig som vill ha både stil och funktion i ett. Tillgängligt i tre eleganta färger, detta fodral är designat för att ge din iPhone 11 ett sofistikerat utseende samtidigt som den erbjuder praktisk förvaring för dina kort och kontanter.

Detta plånboksfodral är tillverkat av högkvalitativt material som skyddar din enhet från repor, stötar och smuts. Den exakta passformen säkerställer att din iPhone 11 sitter säkert i fodralet och ger full tillgång till alla portar och knappar.

Med flera fack för kort och sedlar är detta fodral också mycket praktiskt för vardagsbruk. Du kan enkelt förvara dina viktigaste kort och kontanter på ett säkert sätt samtidigt som du har din iPhone 11 skyddad.

Ge din iPhone 11 ett stilrent och praktiskt tillbehör med vårt Plånboksfodral i tre färger. Oavsett om du är ute efter ett elegant utseende eller praktisk förvaring, är detta fodral det perfekta valet för dig. Beställ ditt iPhone 11 Plånboksfodral idag och njut av både stil och funktion i ett enda tillbehör.