Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2i1 Universal Microfiber Skärm Rengörings Kit

  • 59 kr
I lager

Ge dig själv överlägset klara och rena skärmar med vårt 2i1 Universal Microfiber Skärm Rengörings Kit. Designat för att ge enkel och effektiv rengöring av alla skärmar, erbjuder vårt kit en smidig och pålitlig lösning för att hålla dina enheters skärmar fläckfria och smutsfria.

Funktioner:

Microfiberduk: Vårt kit innehåller en högkvalitativ microfiberduk som är skonsam mot skärmen men effektiv för att avlägsna smuts, fingeravtryck och fläckar. Den mjuka och luddfria ytan lämnar inga repor eller märken på skärmen, vilket ger en klar och kristallklar visning varje gång.

Skonsam Rengöringsvätska: Tillsammans med microfiberduken ingår en skonsam rengöringsvätska som är speciellt formulerad för att vara säker och effektiv på alla skärmar. Den rengör skonsamt utan att skada beläggningar eller ytor, vilket ger en grundlig och pålitlig rengöring varje gång.

Universal Kompatibilitet: Vårt kit är designat för att vara kompatibelt med alla typer av skärmar, inklusive smartphones, surfplattor, laptops, TV-skärmar och mer. Oavsett vilken typ av skärm du har kan du vara säker på att vårt kit ger dig enkel och effektiv rengöring utan problem.

Kompakt och Praktiskt Design: Vårt kit har en kompakt och praktisk design som gör det enkelt att bära med dig överallt. Den tar minimalt med plats i din väska, ficka eller skrivbordslåda och ger ändå maximal funktionalitet för att hålla dina skärmar rena och smutsfria.

Enkel Användning: Vårt kit är enkelt att använda och kräver ingen extra installation eller konfiguration. Du kan helt enkelt spraya rengöringsvätskan på microfiberduken och torka av skärmen för enkel och bekväm rengöring varje gång.

Ge dig själv överlägset klara och rena skärmar med vårt 2i1 Universal Microfiber Skärm Rengörings Kit och njut av en klar och kristallklar visning varje gång du använder din enhet.