Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-pack Härdat Glas Skärmskydd iPhone 11 & XR

  • 39 kr
I lager

Skydda din iPhone 11 & XR med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd som erbjuder överlägset skydd mot repor, stötar och fingeravtryck. Tillverkade av högkvalitativt härdat glas ger dessa skärmskydd en klar och kristallklar vy samtidigt som de bibehåller skärmens känslighet och pekprecision. Med en exakt passform och enkel installation är dessa skärmskydd det perfekta valet för att förlänga livslängden på din iPhone 11 & XR.

Våra härdat glas skärmskydd är utformade specifikt för iPhone 11 & XR och erbjuder en perfekt passform utan att påverka skärmens funktionalitet. De har även en oljeavvisande beläggning för att minska fingeravtryck och fläckar, vilket ger en ren och klar skärmupplevelse. Med det medföljande 2-packet kan du enkelt byta ut skärmskyddet vid behov och hålla din iPhone 11 & XR i toppskick under en längre tid.

Få överlägset skydd för din iPhone 11 & XR till ett lågt pris med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd. Ge din enhet det skydd den förtjänar och köp vårt 2-pack idag för att säkra din skärm mot skador och repor.