Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Multi Rengörings Kit För Airpods, Tangentbord, Telefon

  • 79 kr

Produkten är tyvärr slut i lager men kommer snart in igen om du läser det här :(

Multi-rengöringskit för AirPods med flera - återställ dina prylar till nyskick! Är du en av dem som retar sig på att smuts och annat fastnar på svåråtkomliga ställen och både försämrar funktionen och får dina tekniska produkter att se gamla ut? Med 3-i-1 Multi-rengöringskit för AirPods med flera kan du komma åt och rengöra till exempel AirPods utan att skada produkten, och det trippelt användbara och väldesignade rengöringskitet passar till alla hörlurar, tangentbord, mikrofoner, mobiler och paddor med mera.

Spara tid genom att använda detta finurliga verktyg 

Effektiv AirPod-rengöring med 3-i-1 Multi-rengöringskit Fixa till dina AirPods (alla generationer) med de olika inbakade multifunktionella verktygen: en rengöringspenna med metallspets, en mjuk och tät borste, och den smidiga flocksvampen. Rengöringskitet kommer lätt åt runt hörn och andra svåråtkomliga utrymmen.

Exempel: Rengöring hörlurar Använd metallspetsen och borsten för att ta bort dryga fläckar och partiklar, och flocksvampen för att komma åt inuti de trådlösa hörlurarnas laddningsfodral. Borsten kommer även åt ljudhålet, och detsamma är sant för mikrofoner och mobiltelefoner. Smuts i hörlursnätet kan göra att man hör väldigt dåligt men med rengöringskitet är det lätt att hålla allting skinande rent och med fritt blås!

Passar till de flesta prylar 3-i-1 Rengöringspenna/borste/flocksvamp Hantera metallspetsen varsamt när du rengör vid extra ömtåliga ställen