Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

AirPod 1/2 Silikonfodral / Silikonskal - 18 Färger

  • 39 kr

I lager

Ge dina AirPods 1/2 överlägset skydd och stil med vårt Silikonfodral / Silikonskal i 18 färger. Designat för att passa perfekt runt dina AirPods-laddningsetui, erbjuder vårt fodral en smidig och personlig lösning för att skydda dina trådlösa hörlurar från stötar, repor och damm.

Funktioner:

Perfekt Passform: Vårt silikonfodral / silikonskal är precist utformat för att passa runt dina AirPods 1/2-laddningsetui och ger en perfekt passform utan att lägga till onödig bulk. Du kan vara säker på att dina AirPods kommer att vara säkra och skyddade mot skador och repor när de förvaras i vårt fodral.

18 Färger Att Välja På: Vårt silikonfodral / silikonskal finns i ett brett utbud av 18 färger att välja mellan, så du kan hitta den som bäst matchar din personliga stil och preferens. Oavsett om du föredrar en ljus och livlig färg eller en mer subtil ton, har vi ett alternativ som passar din smak.

Skydd Mot Stötar och Repor: Vårt silikonfodral / silikonskal är tillverkat av hållbart material som skyddar dina AirPods mot stötar, repor och skador som kan uppstå vid daglig användning. Du kan vara säker på att dina AirPods kommer att vara säkra och skyddade mot skador när de är inneslutna i vårt fodral.

Stilren Design: Vårt silikonfodral / silikonskal har en stilren design som kompletterar din AirPods perfekt och ger den ett modernt och elegant utseende.

Enkel Installation: Vårt silikonfodral / silikonskal är enkelt att installera och kräver ingen extra verktyg eller utrustning. Du kan helt enkelt placera dina AirPods i fodralet och säkra locket för enkel och bekväm användning varje dag.

Ge dina AirPods 1/2 det överlägset skydd och stil de förtjänar med vårt Silikonfodral / Silikonskal i 18 färger och njut av säker och personlig användning av dina trådlösa hörlurar varje dag.