Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Airpods Pro Skal - 18 Färger

  • 39 kr

I lager

Ge dina AirPods Pro överlägset skydd och stil med vårt Skal i 18 färger. Designat för att passa perfekt runt dina AirPods Pro-laddningsetui, erbjuder vårt skal en smidig och personlig lösning för att skydda dina trådlösa hörlurar från stötar, repor och damm.

Funktioner:

Perfekt Passform: Vårt skal är precist utformat för att passa runt dina AirPods Pro-laddningsetui och ger en perfekt passform utan att lägga till onödig bulk. Du kan vara säker på att dina AirPods Pro kommer att vara säkra och skyddade mot skador och repor när de förvaras i vårt skal.

18 Färger Att Välja På: Vårt skal finns i ett brett utbud av 18 färger att välja mellan, så du kan hitta den som bäst matchar din personliga stil och preferens. Oavsett om du föredrar en ljus och livlig färg eller en mer subtil ton, har vi ett alternativ som passar din smak.

Skydd Mot Stötar och Repor: Vårt skal är tillverkat av hållbart material som skyddar dina AirPods Pro mot stötar, repor och skador som kan uppstå vid daglig användning. Du kan vara säker på att dina AirPods Pro kommer att vara säkra och skyddade mot skador när de är inneslutna i vårt skal.

Stilren Design: Vårt skal har en stilren design som kompletterar dina AirPods Pro perfekt och ger dem ett modernt och elegant utseende.

Enkel Installation: Vårt skal är enkelt att installera och kräver ingen extra verktyg eller utrustning. Du kan helt enkelt placera dina AirPods Pro i skalet och säkra locket för enkel och bekväm användning varje dag.

Ge dina AirPods Pro det överlägset skydd och stil de förtjänar med vårt Skal i 18 färger och njut av säker och personlig användning av dina trådlösa hörlurar varje dag.