Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Airpods Pro Generation 2 Skal - 18 Färger

  • 39 kr

I lager

Ge dina AirPods Pro överlägset skydd och stil med vårt Generation 2 Skal i 18 färger. Designat för att passa perfekt runt dina AirPods Pro-laddningsetui, erbjuder vårt skal en smidig och personlig lösning för att skydda dina trådlösa hörlurar från stötar, repor och damm.

Funktioner:

Passar Perfekt: Vårt skal är precist utformat för att passa runt dina AirPods Pro-laddningsetui och ger en perfekt passform utan att lägga till onödig bulk. Du kan vara säker på att dina AirPods Pro kommer att vara säkra och skyddade mot skador och repor när de förvaras i vårt skal.

18 Färger Att Välja På: Vårt skal finns i ett brett utbud av 18 färger att välja mellan, så du kan hitta den som bäst matchar din personliga stil och preferens. Oavsett om du föredrar en ljus och levande färg eller en mer subtil ton, har vi ett alternativ som passar din smak.

Skydd Mot Stötar och Repor: Vårt skal är tillverkat av hållbart material som skyddar dina AirPods Pro mot stötar, repor och skador som kan uppstå vid daglig användning. Du kan vara säker på att dina AirPods Pro kommer att vara säkra och skyddade mot skador när de är inneslutna i vårt skal.

Smidig och Bekväm Användning: Vårt skal har en smidig yta som gör det enkelt att bära med dig överallt. Den tar minimalt med plats i din ficka, väska eller på ditt skrivbord, och ger ändå maximalt skydd och stil för dina AirPods Pro.

Enkel Installation: Vårt skal är enkelt att installera och kräver ingen extra verktyg eller utrustning. Du kan helt enkelt placera dina AirPods Pro i skalet och säkra locket för enkel och bekväm användning varje dag.

Ge dina AirPods Pro det överlägset skydd och stil de förtjänar med vårt Generation 2 Skal i 18 färger och njut av säker och personlig användning av dina trådlösa hörlurar varje dag.