Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Transparent Airpod 3 Generationen Airpods Skal

  • 59 kr
I lager

Ge dina AirPods Tredje Generation överlägset skydd och stil med vårt 2021 Skal. Designat för att passa perfekt runt dina AirPods laddningsetui, erbjuder vårt skal en smidig och personlig lösning för att skydda dina trådlösa hörlurar från stötar, repor och damm.

Funktioner:

Perfekt Passform: Vårt skal är precist utformat för att passa runt dina AirPods Tredje Generation-laddningsetui och ger en perfekt passform utan att lägga till onödig bulk. Du kan vara säker på att dina AirPods kommer att vara säkra och skyddade mot skador och repor när de förvaras i vårt skal.

Stilren Design: Vårt skal är tillgängligt i en stilren design som kompletterar din AirPods perfekt och ger den ett modernt och elegant utseende.

Skydd Mot Stötar och Repor: Vårt skal är tillverkat av hållbart material som skyddar dina AirPods mot stötar, repor och skador som kan uppstå vid daglig användning. Du kan vara säker på att dina AirPods kommer att vara säkra och skyddade mot skador när de är inneslutna i vårt skal.

Enkel Installation: Vårt skal är enkelt att installera och kräver ingen extra verktyg eller utrustning. Du kan helt enkelt placera dina AirPods i skalet och säkra locket för enkel och bekväm användning varje dag.

Ge dina AirPods Tredje Generation det överlägset skydd och stil de förtjänar med vårt 2021 Skal och njut av säker och personlig användning av dina trådlösa hörlurar varje dag.