Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Champagne / Vinkork - Vakuum försluter - Stopper Svart

  • 49 kr

I lager

Vår champagne- och vinkork med vakuumförslutning är den perfekta lösningen för att bevara smaken och kolsyran i din champagne och vin längre. Med sin svarta design och effektiva förslutningsmekanism är den ett måste för alla vinälskare.

Bevara Smaken Och Kolsyran

Med vår vakuumförslutande champagne- och vinkork kan du enkelt försluta din flaska för att bevara dess ursprungliga smak och kolsyra. Slipp att dina drycker förlorar sin fräschhet och njut av varje droppe med vår stopper.

Hållbar Och Lättanvänd

Vår champagne- och vinkork är tillverkad av högkvalitativt material för långvarig användning. Dess enkla design gör den också mycket lätt att använda – bara placera korken på flaskans öppning och pumpa för att skapa ett vakuumtät förslutning.

Passar Alla Flaskor

Den svarta vinkorken passar perfekt till alla standardstorlekar på champagne- och vinflaskor. Oavsett om du vill bevara en dyr champagne eller ett värdefullt vin, är vår vinkork ett oumbärligt tillbehör för att hålla dryckerna fräscha längre.

Bevara Din Favoritdryck Med Vår Champagne / Vinkork

Investera i vår champagne- och vinkork för att förlänga hållbarheten och njutningen av dina favoritdrycker. Slipp att hälla ut oanvända rester och njut av varje glas fullt ut. Beställ din svarta vinkork idag och ta din dryckesupplevelse till nästa nivå!


Storlek:
3,9 x 3,9 x 3,2 cm - Passar de flesta vin och champagne korkarna.
(Flaskans innermått i diameter ska vara 17,5 - 18mm)