Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 13 Serien Silikonskal - Magsafe Svart

  • 89 kr

I lager

Skydda din iPhone 13 serie med vårt svarta silikonskal med Magsafe-funktion. Det här silikonskalet är designat för att ge en stilren och skyddande look samtidigt som det erbjuder en perfekt passform och extra skydd runt kanterna för din iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max.

Det svarta silikonskalet ger din iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max. en elegant och tidlös estetik samtidigt som det skyddar enheten mot repor, stötar och smuts. Silikonskalet är även kompatibelt med Magsafe, vilket gör det enkelt att använda Magsafe-tillbehör och laddare utan att behöva ta av skalet.

Tillverkat av högkvalitativt och tåligt material ger vårt svarta silikonskal en bekväm och säker greppkänsla samtidigt som det ger en exakt passform och enkel åtkomst till alla portar och knappar på din iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max.

Ge din iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max. en stilren och skyddande design med vårt svarta silikonskal med Magsafe-funktion. Köp vårt silikonskal idag och ge din enhet det skydd den förtjänar samtidigt som du behåller dess eleganta estetik intakt. Skydda din investering och njut av en trygg och säker användning av din iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max.!