Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 11 Pro Max skal - extra stöttåligt

  • 49 kr
I lager

Skydda din iPhone 11 Pro Max mot stötar och fall med vårt extra stöttåliga skal. Tillverkat med högkvalitativt material och en enkel design, erbjuder detta skal ett pålitligt skydd till ett lågt pris. Med extra förstärkning runt kanterna och baksidan, ger detta skal ett robust skydd utan att kompromissa med enhetens elegans.

Vårt extra stöttåliga skal är utformat för att klara av vardagens påfrestningar och hålla din iPhone 11 Pro Max säker från repor, stötar och fall. Den enkla designen gör det enkelt att sätta på och ta av skalet, samtidigt som det ger tillgång till alla knappar och portar på enheten. Med det extra stöttåliga skalet kan du vara trygg i vetskapen om att din iPhone är väl skyddad under alla förhållanden.

Ge din iPhone 11 Pro Max det skydd den förtjänar med vårt extra stöttåliga skal. Med enkel design, lågt pris och maximalt skydd, är detta skalet det perfekta valet för dig som vill hålla din enhet säker och intakt. Beställ idag och ge din iPhone den trygghet den behöver.