Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Bromsskiva 120mm – Xiaomi M365 Pro / Pro2

  • 99 kr
I lager

Återställ din Xiaomi M365 Pro eller Pro2 elsparkcykel med vår högkvalitativa bromsskiva på 120 mm. Denna utbytesdel är designad för att ge dig säker och effektiv bromsning, vilket gör din åktur både tryggare och smidigare.

Säker Bromsning

Med vår bromsskiva kan du vara säker på att du har tillförlitliga bromsar när du behöver dem som mest. Den 120 mm stora skivan ger en kraftfull och jämn bromseffekt, vilket ger dig full kontroll över din elsparkcykel i alla situationer.

Högkvalitativ Utbytesdel

Vår bromsskiva är tillverkad av slitstarkt material av hög kvalitet för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den är kompatibel med Xiaomi M365 Pro och Pro2-modeller och ger en perfekt passform för enkel installation.

Smidig Körning

Med vår bromsskiva kan du njuta av en smidigare körning utan oro för bromsfel eller oväntade stopp. Den ger en responsiv bromsning varje gång, vilket gör din åktur både säkrare och mer bekväm.

Uppgradera din Xiaomi M365 Pro eller Pro2 elsparkcykel med vår bromsskiva på 120 mm och säkerställ en trygg och smidig körning varje gång.

Passar till:
Xiaomi/Mijia M365 Pro elscooter
Xiaomi Mi Pro 2 elscooter

Paketet inkluderar:
1x 120mm bromsskiva
5x Skruvar