Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Bromsskiva 110mm – Xiaomi M365, 1S & Essential

  • 99 kr
I lager

Återställ krafterna bakom din Xiaomi M365, 1S eller Essential elsparkcykel med vår högkvalitativa bromsskiva på 110 mm. Den här utbytesdelen är designad för att ge dig säker och effektiv bromsning, vilket gör din åktur både tryggare och smidigare.

Säker Bromsning

Med vår bromsskiva kan du vara säker på att du har tillförlitliga bromsar när du behöver dem som mest. Den 110 mm stora skivan ger en jämn och kraftfull bromseffekt, vilket ger dig full kontroll över din elsparkcykel i alla situationer.

Högkvalitativ Utbytesdel

Vår bromsskiva är tillverkad av slitstarkt material av hög kvalitet för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den är kompatibel med Xiaomi M365, 1S och Essential-modeller och ger en perfekt passform för enkel installation.

Smidig Körning

Med vår bromsskiva kan du njuta av en smidigare körning utan oro för bromsfel eller oväntade stopp. Den ger en jämn och responsiv bromsning varje gång, vilket gör din åktur både säkrare och mer bekväm.

Uppgradera din Xiaomi M365, 1S eller Essential elsparkcykel med vår bromsskiva på 110 mm och säkerställ en trygg och smidig körning varje gång. Köp nu och håll din elsparkcykel i toppskick!

Passar till:
Xiaomi/Mijia M365 elscooter
Xiaomi Mi Essential elscooter
Xiaomi Mi 1S elscooter

Paketet inkluderar:
1x 110mm bromsskiva
5x Skruvar