Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Styrskärm till Xiaomi M365

  • 199 kr
I lager

Behöver du en ny styrskärm till din Xiaomi M365 scooter? Då har du kommit rätt! Vår styrskärm är en perfekt reservdel för att ersätta den befintliga skärmen på din scooter. Med dess kompatibilitet med Xiaomi M365-modellen kommer den säkerställa en smidig och effektiv användning av din scooter.

Pålitlig reservdel

Vår styrskärm är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den är utformad för att passa perfekt och ersätta den befintliga skärmen utan problem. Med denna reservdel kan du vara säker på att din scooter fungerar som den ska.

Enkel installation

Installationen av vår styrskärm är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller kunskaper. Följ bara de medföljande instruktionerna för att snabbt och enkelt montera den på din Xiaomi M365 scooter. På så sätt kan du snabbt återgå till att njuta av din åktur utan avbrott.

Höj kvaliteten på din åktur

Med vår styrskärm till Xiaomi M365 kan du förbättra kvaliteten och funktionaliteten på din scooter. Oavsett om du behöver byta ut en trasig skärm eller helt enkelt uppgradera din befintliga skärm, är vår produkt det perfekta valet för att säkerställa en smidig och säker körupplevelse.

Passar till:
Xiaomi/Mijia M365 elscooter

Detta ingår,
1x Styrskärm / dashboard till Xiaomi M365 med alla nödvändiga kablar/kontakter