Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Samsung A25 - Transparent TPU Skal

  • 49 kr
I lager

Ge din Samsung A25 det perfekta skyddet med vårt transparenta TPU-skal. Tillverkat av högkvalitativt och flexibelt material, erbjuder vårt skal ett mjukt och skyddande lager för att hålla din enhet säker mot repor, stötar och smuts. Den genomskinliga designen låter dig visa upp enhetens naturliga skönhet samtidigt som den ger ett pålitligt skydd mot vardagens påfrestningar. Med en perfekt passform och enkel åtkomst till alla portar och knappar är det det perfekta tillbehöret för att kombinera stil och skydd för din Samsung A25.

Vårt transparenta TPU-skal är utformat för att ge din Samsung A25 ett stilfullt och skyddande lager. Det mjuka materialet ger en behaglig känsla i handen samtidigt som det ger ett effektivt skydd mot stötar och repor. Den genomskinliga designen låter enhetens design skina igenom, så att du kan visa upp din Samsung A25 på bästa sätt. Dessutom är det enkelt att installera och ta bort, vilket gör det till ett bekvämt och praktiskt tillbehör för din mobil.

Sammanfattningsvis är vårt transparenta TPU-skal det perfekta tillbehöret för alla som vill skydda och visa upp sin Samsung A25 på bästa sätt. Med en kombination av stil och skydd, ger det din enhet ett elegant utseende samtidigt som den hålls säker mot skador. Köp nu och ge din Samsung A25 den skydd och stil den förtjänar.