Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Samsung A25 Transparent Skal med Korthållare

  • 59 kr
I lager

Ge din Samsung A25 en perfekt kombination av stil och funktion med vårt transparenta skal med korthållare. Tillverkat av högkvalitativt material, erbjuder vårt skal ett robust skydd mot stötar, repor och smuts samtidigt som det ger en praktisk lösning för att hålla dina kort nära till hands. Med en perfekt passform och enkel åtkomst till alla portar och knappar är det det perfekta tillbehöret för att skydda och organisera din Samsung A25 på ett smidigt sätt.

Praktiskt och stilfullt skydd för din Samsung A25

Vårt transparenta skal med korthållare är speciellt utformat för att passa din Samsung A25 perfekt och erbjuda ett stilfullt och funktionellt skydd. Den inbyggda korthållaren gör det enkelt att förvara dina kort på ett säkert sätt, samtidigt som den transparenta designen låter dig visa upp enhetens naturliga skönhet. Dessutom ger den högkvalitativa konstruktionen ett pålitligt skydd mot vardagens påfrestningar, så att du kan använda din Samsung A25 med förtroende varje dag.

Skydda och organisera din Samsung A25 med stil

Sammanfattningsvis är vårt transparenta skal med korthållare det perfekta tillbehöret för alla som vill kombinera stil och funktion. Skydda din Samsung A25 mot stötar och repor samtidigt som du har dina kort nära till hands. Köp nu och ge din Samsung A25 den skydd och bekvämlighet den förtjänar.