Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Matt Svart Skal iPhone XR

  • 39 kr
I lager

Ett slimmat skal i materialet mjuk plast som känns mjukt i handen men har en stadig form som skyddar din iPhone mot smuts, repor och stötar.

Vårt matt svarta skal till iPhone XR kombinerar stil och funktionalitet till ett överkomligt pris. Tillverkat av högkvalitativt material ger detta skal ett elegant utseende samtidigt som det ger ett pålitligt skydd mot repor, smuts och mindre stötar. Den matta ytan ger en snygg och modern finish som gör din iPhone XR till en stilfull accessoar.

Det matta svarta skalet är perfekt formanpassat för iPhone XR och erbjuder en exakt passform som bevarar enhetens slanka design. Den mjuka och slitstarka ytan ger ett bekvämt grepp och förhindrar att enheten glider ur handen. Dessutom har skalet utskärningar för alla portar och knappar, vilket ger full tillgång till alla funktioner och anslutningar utan att behöva ta bort skalet.

Med vårt prisvärda matt svarta skal till iPhone XR får du stil och skydd till ett lågt pris. Ge din enhet det skydd den förtjänar samtidigt som du behåller dess eleganta utseende. Skydda din iPhone XR med stil och köp vårt matt svarta skal idag.