Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 13 Svart Matt Hårt Skal

  • 79 kr
I lager

Ge din iPhone 13 ett stilrent och robust skydd med vårt svarta matta hårda skal. Detta skal kombinerar elegant design med hållbart skydd för att säkerställa att din enhet är säker från vardagliga skador och repor.

Tillverkat av högkvalitativt och slitstarkt material ger detta hårda skal en minimalistisk och slank profil samtidigt som det ger ett pålitligt skydd mot stötar, fall och andra olyckshändelser. Den matta ytan ger inte bara ett elegant utseende utan minskar också risken för fingeravtryck och smuts.

Det exakta passformen gör att du enkelt kan komma åt alla portar, knappar och funktioner på din iPhone 13 utan hinder. Detta innebär att du kan använda din enhet utan att behöva ta av skalet, vilket sparar tid och ger dig en smidig användarupplevelse.

Den minimalistiska designen och den svarta färgen ger en tidlös estetik som passar perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du är på jobbet, i skolan eller på fritiden kommer detta skal att komplettera din iPhone 13 med stil och funktionalitet.

Ge din iPhone 13 det skydd den förtjänar med vårt svarta matta hårda skal och njut av lugnet att veta att din enhet är säker och säker i varje situation.