Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-Pack iPhone 13 /13 Pro Härdat Glas

  • 39 kr
I lager

Skydda din värdefulla iPhone 13 eller 13 Pro med vårt 2-pack härdat glas skärmskydd. Varje skärmskydd är tillverkat av högkvalitativt härdat glas för att ge överlägsen skydd mot repor, stötar och fingeravtryck samtidigt som det bevarar skärmens känslighet och klarhet.

Varje skärmskydd är exakt utformat för att passa perfekt till din iPhone 13 eller 13 Pro och täcker hela skärmen för maximalt skydd. Den tunna designen säkerställer att din skärm fortfarande känns smidig och responsiv.

Med det medföljande 2-packet har du alltid en reservskärm till hands, vilket gör det enkelt att byta ut skärmskyddet om det behövs. Installationen är snabb och enkel, och inga luftbubblor kommer att bildas under appliceringen.

Skydda din iPhone 13 eller 13 Pro mot vardagliga risker och förläng dess livslängd med vårt 2-pack härdat glas skärmskydd. Med överlägsen kvalitet och prestanda är det det perfekta tillbehöret för att säkra din enhet och ge dig sinnesfrid. Köp nu och ge din iPhone den bästa skyddet den förtjänar.