Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 13 Pro Plånboksfodral - 3 Färger

  • 89 kr

I lager

Uppgradera din iPhone 13 Pro med vårt praktiska och stilrena plånboksfodral, tillgängligt i tre färgalternativ för att passa din personliga stil. Tillverkat av högkvalitativt konstläder ger detta fodral enastående skydd mot repor, stötar och andra vardagliga skador, samtidigt som det lägger till en touch av elegans till din enhet.

Detta plånboksfodral har flera kortfickor och en ficka för kontanter eller kvitton, vilket gör det till en idealisk lösning för att hålla dina viktigaste kort och kontanter organiserade och lättillgängliga. Den magnetiska stängningen säkerställer att din enhet och dina tillhörigheter förblir säkra.

Tack vare det noggrant utformade fodralet har du full tillgång till alla portar, knappar och funktioner på din iPhone 13 Pro utan att behöva ta bort den från fodralet. Den robusta konstruktionen och det eleganta designen gör detta plånboksfodral till det perfekta valet för alla tillfällen.

Skydda din iPhone 13 Pro och håll dina kort och kontanter organiserade med vårt mångsidiga plånboksfodral, tillgängligt i tre eleganta färger. Ge din enhet det skyddet den förtjänar samtidigt som du behåller stilen och funktionaliteten. Beställ ditt plånboksfodral idag!