Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-pack Härdat glas Skärmskydd iPhone 11 Pro Max / XS Max

  • 39 kr
I lager

Skydda din iPhone 11 Pro Max / XS Max med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd. Tillverkade av högkvalitativt härdat glas, ger dessa skärmskydd ett effektivt skydd mot repor, stötar och smuts. Med en enkel appliceringsprocess och inget bubbelbildning, kan du snabbt och smidigt applicera dessa skärmskydd utan krångel.

Det transparenta och tunna designen säkerställer att din iPhones skärm förblir klar och responsiv, samtidigt som det ger ett pålitligt skydd mot dagliga skador. Den perfekta passformen och de exakta utskärningarna säkerställer att skärmskydden inte stör användningen av din enhet, vilket ger en sömlös upplevelse.

Med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd får du inte bara ett, utan två skydd till ett lågt pris. Detta gör det enkelt att ha en reserv till hands eller dela med en vän eller familjemedlem. Ge din iPhone 11 Pro Max / XS Max det skydd den förtjänar med vårt 2-pack av härdat glas skärmskydd och njut av lugnet att veta att din enhet är säker och skyddad under alla förhållanden. Beställ nu och säkra din enhet idag.