Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

5st Vaxrengöring / Rengöringsset istället för Tops

  • 49 kr
I lager

Vårt rengöringsset erbjuder en effektiv och skonsam lösning för att rengöra öronen utan användning av tops. Med 5st vaxrengörare i varje förpackning är det enkelt att säkerställa att dina öron är rena och fräscha varje dag.

Skonsam och Effektiv Rengöring

Våra vaxrengörare är speciellt utformade för att säkert och skonsamt avlägsna öronvax och smuts från öronkanalen. Den mjuka och flexibla spetsen gör det möjligt att rengöra öronen utan att orsaka obehag eller skada.

Perfekt för Hela Familjen

Med 5st vaxrengörare i varje förpackning är vårt rengöringsset perfekt för hela familjen. Oavsett ålder eller öronstorlek kan alla dra nytta av den skonsamma och effektiva rengöringen som våra vaxrengörare erbjuder.

Säker och Hygienisk Användning

Våra vaxrengörare är tillverkade av högkvalitativa material och är engångsprodukter för att säkerställa en hygienisk användning varje gång. Med vårt rengöringsset kan du känna dig trygg med att rengöra dina öron på ett säkert och effektivt sätt.

Investera i Renare Öron Nu!

Ge dina öron den vård de förtjänar med vårt rengöringsset för öronvax. Beställ nu och upplev den skonsamma och effektiva rengöringen som våra vaxrengörare erbjuder!

Längd: ca. 7.1-11.3cm

Antal: 5st / set