Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Tältankare Markisankare - Däckspinn och karbinhake

  • 49 kr
I lager

Våra tältankare markisankare är den perfekta lösningen för att säkra dina tält eller markiser på ett stabilt sätt i utomhusmiljöer. Med deras robusta konstruktion och praktiska design är de idealiska för alla typer av utomhusevent, campingresor, trädgårdsfester och mycket mer.

Funktioner:

  • Kraftfullt Fäste: Våra tältankare markisankare är utformade för att ge ett kraftfullt och stabilt fäste i marken, vilket säkerställer att ditt tält eller markis står stadigt även i blåsiga förhållanden.

  • Allsidig Användning: Dessa ankare är mångsidiga och kan användas för att säkra olika typer av tält och markiser, inklusive campingtält, partytält, markistält och mycket mer.

  • Enkel Installation: Med det medföljande däckspinnen och karbinhaken är det enkelt att installera och ta bort ankarna på ett ögonblick, vilket sparar tid och möda under uppställningen och nedpackningen av ditt tält eller din markis.

  • Robust Konstruktion: Tillverkade av högkvalitativt material är våra tältankare markisankare hållbara och tåliga nog att hantera krävande utomhusförhållanden under lång tid.

  • Lätt och Portabel: Trots sin robusta konstruktion är dessa ankare lätta och portabla, vilket gör dem enkla att transportera och förvara när de inte används.

Ge dig själv och dina utomhusevent den säkerhet och stabilitet de förtjänar med våra tältankare markisankare med däckspinn och karbinhake. Beställ dina ankare idag och njut av en tryggare utomhusupplevelse varje gång!