Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Manikyr Pedikyr Fotvårdsverktyg

  • 39 kr
I lager

Vårt manikyr-, pedikyr- och fotvårdsverktyg är det ultimata verktyget för att vårda dina händer och fötter hemma. Med fokus på att behandla och mjuka upp hård hud och hårda hälar, ger det dig professionell fotvårdskvalitet i bekvämligheten av ditt eget hem.

Effektiv Behandling för Hård Hud och Hårda Hälar

Med våra specialverktyg för manikyr, pedikyr och fotvård kan du enkelt behandla och ta bort hård hud och hårda hälar. Våra skrapverktyg och filar är utformade för att effektivt avlägsna döda hudceller och ge dig silkeslena och mjuka fötter.

Professionell Kvalitet Hemma

Slipp dyra salongbesök – med vårt manikyr-, pedikyr- och fotvårdsverktyg kan du njuta av professionell kvalitet och resultat hemma. Ge dina händer och fötter den vård de förtjänar utan att lämna ditt hem.

Mångsidigt och Enkelt att Använda

Vårt fotvårdsverktyg är utformat för enkel användning och passar perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Med vårt kit kan du skräddarsy din egen manikyr- och pedikyrbehandling för att möta dina specifika behov och önskemål.

Ge Dina Händer och Fötter Kärlek och Vård

Investera i vårt manikyr-, pedikyr- och fotvårdsverktyg och ge dina händer och fötter den kärlek och vård de förtjänar. Beställ nu och njut av silkeslena och mjuka resultat hemma!