Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-Pack Skärmskydd för iPad 10 (10,9 Tums, 2022 Modeller 10:e Generationen) Härdat Glas

  • 149 kr
I lager

Skydda din iPad 10:s skärm från repor, smuts och stötar med vårt 2-pack av skärmskydd av härdat glas. Med högkvalitativt glas som är enkelt att applicera, ger våra skärmskydd din enhet ett osynligt men robust skydd, så att du kan använda din iPad med totalt sinnesfrid.

Våra skärmskydd är tillverkade av härdat glas med hög transparens, vilket säkerställer att din iPads skärm fortfarande är lika klar och skarp som tidigare. Dessutom är de enkla att applicera utan att lämna bubblor eller fläckar, och de är även rep- och fläckresistenta, vilket ger din iPad ett långvarigt skydd.


Ge din iPad 10 den skydd den förtjänar med vårt 2-pack skärmskydd av härdat glas. Med enkel applicering och hållbart skydd är våra skärmskydd det perfekta valet för att hålla din enhet i toppskick. Beställ idag och njut av snabb leverans för att skydda din iPad på nolltid!

 Passar exklusivt till iPad 10 (10,9-tums 2022-modell). Passar iPad modellnummer: A2757 A2777 A2696. Kontrollera noggrant undersidan av din enhet för att hitta modellnumret