Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Koppar Tejp 1CM x 10M mot Sniglar

  • 59 kr
I lager

Letar du efter ett effektivt sätt att skydda din trädgård från sniglar? Vår Koppar Tejp 1CM x 10M mot Sniglar Glas är den perfekta lösningen. Den erbjuder ett naturligt skydd som håller dina växter och odlingar säkra.

Denna koppartejp är utformad för att enkelt fästas runt krukor, växthusglas och andra ytor i din trädgård. Den fungerar som en fysisk barriär som sniglar inte kan passera på grund av kopparens naturliga egenskaper. Det är en miljövänlig metod att skydda dina växter utan att använda skadliga kemikalier.

Koppar Tejp 1CM x 10M mot Sniglar Glas

Skydda din trädgård med vår Koppar Tejp 1CM x 10M mot Sniglar Glas. Denna tejp är 1 cm bred och 10 meter lång, vilket gör den idealisk för att täcka stora områden. Genom att skapa en kopparbarriär kan du förhindra att sniglar når dina värdefulla odlingar. Dessutom är den enkel att applicera och kan klippas till önskad längd.

Effektivt Skydd Mot Sniglar

Vår koppartejp ger ett effektivt skydd mot sniglar. Perfekt för trädgårdsodling, tejpen kan användas på olika ytor som glas och trä. Den är även väderbeständig, vilket gör att den håller i olika klimatförhållanden. Investera i denna tejp för att säkra dina växter och njut av en snigelfri trädgård.

Sammanfattningsvis erbjuder vår Koppar Tejp 1CM x 10M mot Sniglar Glas ett hållbart och effektivt sätt att skydda dina växter. Den är lätt att använda och kräver ingen underhållning. Köp nu och säkra din trädgård mot sniglar idag!