Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Aina ilmainen toimitus ja nopea toimitus Ruotsista

iPhone 13 Plånboksfodral - 3 Färger

  • 89 kr

Varastossa.

Upptäck det perfekta komplementet till din iPhone 13 med vårt mångsidiga plånboksfodral. Tillgängligt i tre eleganta färger ger detta fodral både stil och funktionalitet samtidigt som det ger ett omfattande skydd till din enhet. Med plats för kort, kontanter och andra viktiga tillbehör är detta fodral ett oumbärligt tillbehör för din vardag.

Det högkvalitativa konstlädermaterialet ger en lyxig känsla och ger samtidigt ett tåligt skydd mot repor, stötar och fall. Den exakta passformen och det ergonomiska designen gör att du enkelt kan använda alla funktioner på din iPhone 13 utan att ta bort fodralet.

Det inbyggda plånboksfacket ger dig möjlighet att bära dina viktigaste kort och kontanter med dig var du än går, vilket gör det enkelt att hålla allt organiserat och lättillgängligt. Dessutom kan fodralet omvandlas till en praktisk ställning för att enkelt titta på filmer eller videos handsfree.

Med tre eleganta färger att välja mellan kan du anpassa ditt fodral efter din personliga stil och preferenser. Välj mellan klassiskt svart, sofistikerat mörkbrunt eller stilrent blått för att komplettera din iPhone 13 på bästa sätt. Skydda din enhet och förenkla din vardag med vårt plånboksfodral till iPhone 13.