Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

1-Pack Skärmskydd i Härdat Glas till Samsung A35

  • 49 kr
I lager

Skydda skärmen på din Samsung A35 med vårt 1-pack skärmskydd i härdat glas. Tillverkat med avancerad teknologi och högkvalitativa material, ger vårt skärmskydd ett effektivt skydd mot repor, stötar och smuts. Med en perfekt passform och enkel installation är det det perfekta tillbehöret för att hålla din Samsung A35-skärm i perfekt skick under lång tid framöver.

Vårt skärmskydd i härdat glas är utformat för att ge din Samsung A35-skärm ett ultimat skydd mot vardagens påfrestningar. Den högkvalitativa glasen har en hårdhet på 9H, vilket gör dem extremt tåliga mot repor och stötar. Med en oleofobisk yta avvisar de också fingeravtryck och smuts, vilket håller din skärm ren och klar.

Vårt 1-pack skärmskydd är enkelt att installera och ger en perfekt passform till din Samsung A35-skärm. Den självhäftande teknologin gör installationen snabb och enkel, och det bubbel-fria designen ger en jämn och klar yta. Dessutom är det tunna och lätta glaset knappt märkbart när det är installerat, vilket ger dig en bekymmersfri användarupplevelse.

Sammanfattningsvis är vårt 1-pack skärmskydd i härdat glas till Samsung A35 ett oumbärligt tillbehör för att skydda din enhet mot repor och stötar. Köp nu och ge din Samsung A35-skärm det skydd den förtjänar.