Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Samsung A05s - Transparent TPU Skal

  • 49 kr
I lager

Ge din Samsung A05s det skydd den behöver samtidigt som du låter dess eleganta design lysa igenom med detta transparenta TPU-skal. Tillverkat av högkvalitativt TPU-material för att ge optimalt skydd mot repor, stötar och smuts, samtidigt som det behåller enhetens slanka profil och stilrena utseende.

Samsung A05s - Transparent TPU Skal för Ultimat Skydd

Detta genomskinliga TPU-skal är speciellt designat för att passa perfekt på din Samsung A05s, vilket ger en säker och bekväm passform utan att kompromissa med tillgången till knappar eller portar. Den transparenta designen gör att du kan visa upp den ursprungliga estetiken hos din enhet medan du skyddar den mot daglig slitage och skador.

Skydd För Din Samsung A05s

Med detta TPU-skal kan du vara trygg i vetskapen om att din Samsung A05s är säker från repor, stötar och smuts som kan uppstå i vardagen. Det mjuka och flexibla TPU-materialet absorberar stötar och slag effektivt, vilket minskar risken för skador på din enhet och ger den långvarigt skydd.


Skydda din Samsung A05s och bevara dess skönhet med detta transparenta TPU-skal. Ge din enhet det bästa skyddet samtidigt som du behåller dess eleganta design och funktionalitet. Beställ ditt Samsung A05s - Transparent TPU Skal idag och låt din enhet vara säker och stilren.