Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-Pack 3 meter Lightning Kabel Svart

  • 89 kr
I lager

Vår 2-pack med 3 meter långa Lightning-kablar i svart är det ultimata tillbehöret för dig som vill ha extra flexibilitet när det gäller att ladda dina enheter. Med en generös längd på 3 meter ger dessa kablar dig frihet att använda din enhet medan den laddas, oavsett var du är. Den svarta färgen ger en snygg och stilren touch till ditt laddningsutrymme.

Med vårt 2-pack med 3 meter långa Lightning-kablar kan du enkelt ladda dina enheter från avstånd och undvika trassliga sladdar. Den extra långa längden gör det möjligt att ansluta din enhet till ett vägguttag på avstånd, vilket är perfekt för hemmet, kontoret eller resan. De robusta anslutningarna och den högkvalitativa konstruktionen säkerställer en pålitlig laddningsupplevelse varje gång.

2-Pack 3 meter Lightning Kabel Svart är kompatibel med olika Apple-enheter och erbjuder snabb och effektiv laddning för din bekvämlighet. Dessa kablar är idealiska för alla som letar efter en pålitlig och mångsidig laddningslösning för sina enheter. Investera i vår 2-pack idag och upplev fördelarna med långa och pålitliga laddkablar.

Ta din laddningsupplevelse till nästa nivå med vårt 2-pack med 3 meter långa Lightning-kablar i svart. Med sin generösa längd, stilrena design och pålitliga prestanda är dessa kablar det perfekta valet för bekväm och effektiv laddning av dina enheter. 

Förpackningen innehåller:

2  st 3 m USB till Lightning Datakabel