Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 13 Serien Silikonskal - Magsafe Transparent

  • 89 kr

I lager

Skydda din iPhone 13 med vårt transparenta silikonskal med Magsafe-funktion. Det här silikonskalet är designat för att ge ett perfekt skydd samtidigt som det låter din enhet lysa igenom. Med en säker passform och extra skydd runt kanterna får du en pålitlig skyddslösning för din iPhone 13.

Det transparenta materialet låter din iPhone 13:s design och färg skina igenom samtidigt som den skyddas mot repor, stötar och smuts. Silikonskalet har även Magsafe-kompatibilitet, vilket gör det enkelt att använda Magsafe-tillbehör och laddare utan att behöva ta av skalet.

Vårt silikonskal är tillverkat av högkvalitativt och tåligt material som ger en smidig och behaglig känsla i handen. Med den exakta passformen och de precisionsskurna öppningarna får du enkel åtkomst till alla portar och knappar på din iPhone 13.

Ge din iPhone 13 det skydd den förtjänar med vårt transparenta silikonskal med Magsafe-funktion. Köp vårt silikonskal idag och ge din enhet ett pålitligt och stilrent skydd samtidigt som du behåller dess unika design intakt. Skydda din investering och njut av en trygg och säker användning av din iPhone 13!