Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-Pack iPhone 13 Pro Max Härdat Glas

  • 39 kr
I lager

Skydda din iPhone 13 Pro Max skärm med vårt 2-pack av härdat glas. Våra skärmskydd är tillverkade av högkvalitativt härdat glas som ger en oslagbar stöttålighet och klar sikt för din enhet. Med det starka glaset behöver du inte oroa dig för repor, stötar eller sprickor på skärmen.

Vårt 2-pack av härdat glas ger en perfekt passform och täcker hela skärmen för att skydda mot repor, stötar och andra skador. Trots den höga stöttåligheten behåller skärmskydden en klar och skarp sikt, vilket gör att du kan njuta av din iPhone 13 Pro Max utan några begränsningar.

Tack vare det tunna och lätta designen på våra skärmskydd påverkas inte touchkänsligheten eller bildkvaliteten på din iPhone 13 Pro Max. Du får en perfekt kombination av skydd och funktionalitet för din enhet.

Skydda din investering med vårt 2-pack av härdat glas till din iPhone 13 Pro Max idag. Med detta stöttåliga och klara skärmskydd kan du känna dig trygg och säker i alla situationer. Skydda din skärm och behåll dess skönhet och funktionalitet intakt!