Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

2-Pack iPhone 13 Mini Härdat Glas

  • 39 kr
I lager

Med 2-Pack iPhone 13 Mini Härdat Glas får du dubbel skydd för din enhet. Det här högkvalitativa skärmskyddet ger ett effektivt skydd mot repor, smuts och sprickor samtidigt som det bibehåller skärmens känslighet och klarhet. Den tunna designen och enkelheten att applicera gör att skärmskydden sitter stadigt på plats utan att påverka din iPhones utseende eller funktionalitet. Med två skärmskydd i förpackningen har du alltid en backup till hands för extra trygghet och skydd för din iPhone 13 Mini.

Skydda din iPhone 13 Mini med stil och säkerhet med vårt 2-Pack Härdat Glas. Med två skärmskydd i förpackningen får du dubbel trygghet och skydd för din enhet mot repor, smuts och sprickor. Appliceringen är enkel och skärmskydden är designade för att passa perfekt till din iPhone 13 Mini. Ge din enhet det skydd den förtjänar med vårt 2-Pack Härdat Glas idag!

Med 2-Pack iPhone 13 Mini Härdat Glas får du inte bara ett, utan två skärmskydd för extra trygghet och säkerhet för din enhet. Det här högkvalitativa glaset ger ett effektivt skydd mot repor, smuts och sprickor samtidigt som det bibehåller skärmens känslighet och klarhet. Med enkel applicering och perfekt passform är det här skärmskyddet det perfekta valet för att skydda din iPhone 13 Mini från vardagens påfrestningar.