Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Stötsäker Robust iPhone 12 Skal med Bältesklämhölje

  • 99 kr

I lager

Vårt stötsäkra och robusta iPhone 12-skal med bältesklämhölje är det perfekta valet för dig som behöver ett extra lager av skydd för din enhet. Tillverkat av högkvalitativt material som absorberar stötar och skyddar mot repor och smuts, ger detta skal ett pålitligt skydd i alla situationer.

Det innovativa bältesklämhöljet gör det enkelt att bära med dig din iPhone 12 på ett säkert sätt. Med möjligheten att fästa den på din bälteshälla eller väska har du alltid snabb åtkomst till din enhet när du är på språng. Det ergonomiska designen gör att du kan använda din iPhone 12 medan den fortfarande är säkert fastsatt i bältesklämhöljet.

Det stötsäkra och robusta materialet ger ett greppvänligt yttre som minskar risken för oavsiktliga fall och skador. Med exakta utskärningar för alla portar och knappar behåller du full funktionalitet medan du skyddar din iPhone 12.

Oavsett om du är ute på äventyr eller arbetar i en krävande miljö, kommer vårt stötsäkra och robusta iPhone 12-skal med bältesklämhölje att ge dig den trygghet och bekvämlighet du behöver för att hålla din enhet säker och tillgänglig när du behöver den som mest