Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

iPhone 12 / 12 Pro Plånboksfodral -3 Färger

  • 79 kr

I lager

Vår serie av iPhone 12 / 12 Pro plånboksfodral erbjuder både stil och funktionalitet i tre färgalternativ: svart, blått och brunt. Tillverkat av högkvalitativt PU-läder, ger dessa fodral inte bara ett elegant utseende utan också ett omfattande skydd för din enhet.

Varje fodral har flera kortfack och en ficka för kontanter, vilket gör det enkelt att organisera dina viktigaste kort och sedlar på ett säkert sätt. Det magnetiska stängningssystemet håller fodralet säkert stängt och skyddar din iPhone från repor, stötar och smuts när den inte används.

Fodralet har också en inbyggd ställfunktion som gör det möjligt att enkelt titta på filmer eller göra videosamtal i landskapsläge utan att behöva hålla enheten. Dessutom ger exakta utskärningar åtkomst till alla portar, knappar och kameror, vilket gör det till en bekväm och funktionell accessoar för din iPhone 12 / 12 Pro.

Med vårt plånboksfodral i tre färger kan du uttrycka din personliga stil samtidigt som du skyddar din enhet på ett elegant sätt. Oavsett om du föredrar klassisk svart, stilfullt blått eller levande brunt, har vi ett alternativ som passar din smak och behov