Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Kom ihåg, vi har alltid FRI FRAKT

Hårt Kristallklart iPhone 12 Skal

  • 49 kr
I lager

Ge din iPhone 12 det skydd den förtjänar med vårt kristallklara skal. Tillverkat av hårt material som samtidigt låter enhetens naturliga skönhet lysa igenom. Det här skalet är det perfekta valet för dem som vill skydda sin enhet utan att kompromissa med dess elegans.

Vårt kristallklara iPhone 12 skal är tillverkat av högkvalitativt och hållbart material som ger en slitstark och robust skyddslösning för din enhet. Det genomskinliga designen låter dig visa upp din iPhones eleganta utseende medan den fortfarande är skyddad från repor, smuts och stötar.

Det här skalet har exakta utskärningar för alla portar och knappar, vilket ger enkel åtkomst till alla funktioner och kontroller på din iPhone 12. Dess slimmade och lätta design gör att du enkelt kan bära med dig din enhet i fickan eller väskan utan att lägga till onödig bulk.

Skydda din iPhone 12 med stil med vårt kristallklara, hårt skal. Ge din enhet det bästa skyddet samtidigt som du bevarar dess elegans och stil. Beställ ditt eget kristallklara iPhone 12 skal idag och njut av en säkrare och vackrare enhet.